MILOSTIĆ GRUPA d.o.o.

Nadzor i gradnja

LOADING
PREV
NEXT
http://www.milostic-grupa.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/879517man.png
http://www.milostic-grupa.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/458959business1.jpg
http://www.milostic-grupa.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/466759engineers.jpg
http://www.milostic-grupa.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/638202support.jpg

Zašto izabrati Milostić grupa d.o.o.

 • Milostić Grupa d.o.o.
 • Djelatnosti
 • Zemljani radovi
 • Reference

Milostić Grupa d.o.o.

U današnjem užurbanom i preopterećenom načinu življenja naše usluge nadzora i konzaltinga predstavljanju veliko rasterećenje i sigurnost za sve investitore.

dalje

Djelatnosti

Nudimo paket usluga u suradnji sa iskusnim timom koji pokriva sva područja vezana za izgradnju, projektiranje, geometarske usluge, građevinski radovi, vodo- i elektroinstalacije

dalje

Zemljani radovi

Naglasak na profesionalnom vođenju i izvođenju zemljanih radova kao i organizacija i nadzor radova te kompletno planiranje i uređenje okoliša sa investitorom.

dalje

Reference

Stambeni objekt sa uređenjem okoliša na otoku Ugljanu u mjestu Kali. Izgradnja luksuzne vile sa velikim bazenom i zahtjevnim uređenjem prostranog okoliša na otoku Ugljanu u mjestu Lukoran. Stambeno naselje

dalje
 • NAŠE USLUGE ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO

  KONZALTING, NADZOR, GRAĐENJE I ZEMLJANI RADOVI


  Tvrtka MILOSTIĆ GRUPA d.o.o. osnovana je u lipnju 2010. godine sa sjedištem u Zadru. Tvrtka je osnovana sa namjerom da svoje znanje i iskustvo stečeno u tuzemstvu i u Njemačkoj ponudi investitorima koji žele osigurati izgradnju/dovršetak svog stambenog ili poslovnog prostora kvalitetno i bez problema. Iako smo mlada tvrtka, zahvaljujući prethodno stečenom stručnom znanju, iskustvu te suradnji sa odabranim kooperantima, s punim povjerenjem nam možete povjeriti sve obveze od ishođenja dozvola za gradnju do primopredaje izgrađenih objekata.

  U današnjem užurbanom i preopterećenom načinu življenja naše usluge nadzora i konzaltinga predstavljaju veliko rasterećenje i sigurnost za sve investitore.

  Naše usluge konzaltinga podrazumijevaju organizaciju i vođenje projekta te kontrolu i koordinaciju svih sudionika u gradnji sa zajedničkim ciljem da Vaš projekt bude realiziran kvalitetno, prema Vašim željama i na vrijeme. Od početnog upoznavanja sa projektom, preko ishođenja dozvola, same gradnje do primopredaje objekata možete se u potpunosti osloniti na nas. Dobra organizacija, koordinacija i nadzor svih radova su ključ uspješnog i u konačnici ekonomski isplativijeg načina gradnje. Dugogodišnje iskustvo, poznavanje potražnje, zahtjeva i trendova u građevinarstvu omogućuju investitoru optimalnu kombinaciju financijske sigurnosti u projektu, poštivanja rokova pri izvedbi radova i kvalitete izvedenih radova.